Compania de construcţii SA “ORIZONT”  începînd cu anul 2014 are ca obiectiv construcţia unui complex locativ  format din două blocuri gemene de tip (D+P+9E), complexul se află  în sectorul Buiucani, str.Codrilor 8/5. Blocurile sunt construite din blocuri de calcar şi dotate cu ascensoare de ultimă generaţie, în limitele terenului cu numărul cadastral 0100510223, din punct de vedere ecologic  amplasarea este una dintre cele mai bune din motiv că este în apropierea de Padurea Dumbravei, împreună cu familia vă puteţi bucura de un aer curat şi o privelişte unică. Complexul este construit din doua blocuri gemene fiecare avînd cîte o singură scara a cîte 10 etaje fiecare, în total sunt 120 de apartamente a cîte 60 în fiecare scară şi anume apartamente cu 1,2,3 camere.
Proiectul este executat de către “RURALPROIECT” şi presupune următoarele aspecte  generale:
Blocul 1 (D+P+9E) – bloc de locuit de 60 apartamente.
Blocul 2 (D+P+9E)- bloc de locuit de 60 apartamente.
Înălţimea etajelor fiind de 3m, pereţii exteriori si interiori ai demisolului sunt executaţi din beton armat. Pereţii exteriori şi interiori sunt executaţi din blocuri mici de calcar, încadraţi în elemente de beton armat turnat şi termoizolaţi cu polistiren expandat M25. Pereţii despărţitori interiori sunt executaţi din plăci de ipsos. Ventilaţia se efectuează prin blocuri de ventilare prefabricate. Acoperişul este de tip plat executat din material de cea mai înnaltă calitate şi cu aplicarea noilor tehnologii.
Compania SA ORIZONT a menţinut un echilibru pe piaţa imobiliară datorită folosirii materialelor moderne testate în timp şi desigur menţinerea calităţii unice a lucrărilor atit interioare cît şi exterioare.
Apartamentele urmează a fi date în exploatare în varianta albă, astfel ceea ce presupune: pereţii tencuiţi cu amestec uscat (pereţii + tavanul), încălzire autonomă individuală inclusiv cu instalarea caloriferelor in fiecare punct termic (cazan+ calorifere) , reţele de electricitate executate prin tuburi de polietilenă montate în pardoseli şi perete, reţele inginereşti de apeduct, canalizare, încălzire, ventilare executate în ciclul I, geamuri termopan, usă la intrare în apartament , contorul de gaz, apă, electricitate, uscator de rufe în baie, internet, televiziune, telefonie şi interfon.

Blocul constituie 120 de apartamente pe o suprafaţă de 6673,20 m.p., iar aria demisolului constituie 318 m.p. pe care sunt amplasate 16 boxe auto, astfel 8 boxe în bocul I şi 8 boxe auto în blocul II.

Suprafaţa destinată pentru debarale este de 241 m.p. şi sunt peste 50 debarale destinate locatarilor noştri. Apartamentele pot fi  achitate în rate. Graficul urmează a fi stabilit de către părţi. Contractul de investiţii urmeaza a fi autentificat notarial apoi înregistrat  la Oficiul Cadastral Teritorial.
La achitarea integrala beneficiaţi de reduceri.
Începutul construcţiei – anul 2014.
Sfirşitul construcţiei – anul 2017 semestrul I.

13621388_1123678704356847_522214505_o