Începînd cu anul 2017 Compania de construcţii "ORIZONT" SA are ca obiectiv construcţia unui bloc locativ cu suprafeţe comerciale amplasate la parterul edificiului şi parcare auto subterană, cu regim pe verticală de tip (S+P+9E), dotat cu ascensor în limitele terenului cu numarul cadastral 0100113452, blocul este situat într-o zona verde şi liniştită a Chişinăului. Din ferestrele casei se deschide o panoramă frumoasă spre parc. În preajma blocului se află Grădina Botanică, o reţea de magazine, spitale, grădiniţe, şcoli şi  o infrastructură foarte bine dezvoltată.
În perimetru este planificat teren de joacă pentru copii, parcare subterană.             

Clădirea urmează a fi construită din cărămidă roşie, folosind cea mai recentă tehnologie şi materiale de construcţie foarte calitative. Controlul calităţii se efectuează la fiecare etapă de construcţie, atît interne cît şi de inspectorii de stat in construcţii. La fiecare din cele 9 etaje sunt amplasate cîte 8 apartamente pe etaj: cu 1 camera, 2 camere şi 3 camere. Apartamentele vor fi date în exploatare în” variantă albă”.
Astfel varianta albă presupune:
- pereţii tencuiţi cu amestec uscat (pereţii + tavanul)
- încălzire autonomă individuală inclusiv caloriferele în fiecare punct termic (cazan + calorifere)
- reţele de electricitate executate prin tuburi de polietilena montate în pardoseli şi pereţi.
- reţele inginereşti de apeduct, canalizare, încălzire, ventilare, executate ciclul I, geamuri termopan.
- uşa la intrare în apartament.
- contoarele de gaz, apă, electricitate.
- internet, televiziune, telefonie, interfon.
- uscător de rufe in baie.

Blocul constituie 71 apatamente, pe o suprafaţa de 3771,00 m.p., iar aria totala a subsolului constituie 514 m.p. pe care vor fi amplasate 18 parcări subterane, iar la parter 550 m.p. constituie suprafeţele comerciale.

Apartamentele urmează a fi achitate în rate: prima rată 30% - la încheierea contractului, iar 70% lunar sau pîna la momentul dării în exploatare în baza unui grafic stabilit de către părţi. La achitarea integrală a apartamentului beneficiaţi de Reduceri.
Începutul construcţiei – luna decembrie anul 2017.
Darea in exploatare – anul 2019.