Group of civil engineers working on a construction and looking at blueprints

Producator de polistiren expandat marca PRIMO.

Termoizolarea de calitate incepe cu alegerea corecta a polistirenului. Caci o casa eficient izolata scade costurile la intretinere. Pentru detalii nu ezita-ti sa ne contacta-ti.

Consultanta gratuita in alegerea locuintei si suport juridic.

Datorita gamei variate de apartamente noi, impreuna cu echipa va oferim informatia maxima pentru a decide din mai multe oferte care este locuinta potrivita pentru fiecare persoana in parte si in dependenta de solicitarea si doleantele dvs.

Posibilitatea de a efectua modificari de proiect.

Compania se va ocupa de orice modificari acceptate de catre proiectant, demolare pereti, mariri de usi sau fereastre, toate modificarile vor fi coordonate de catre noi, cu toata responsabilitatea.

Apartamente la preturi avantajoase. Posibilitatea achitarii in rate pina la momentul darii in exploatare.

O gama larga de apartamente cu 1,2 si 3 odai cu proiect unic si individual executat in varinta alba. Apartamente disponibile in sectoarele Buiucani si Botanica.

Reparatie si design individual la cererea investitorului

La solicitarea dvs. executam design interior absolut unic conform stilurilor noi, tendintelor actuale. Amenajarea finala la cheie o poti gasi la noi.

Spatii comerciale si complexe cu menire social- culturale.

Spatii comerciale sub forma de oficii care pot fi achizitionate la preturi accesibile. Infrastructura dezvoltata si amplasare reusita.