orizont1

Compania de constructii SA ORIZONT, fondata la 30 decembrie 1992, se numara printre cele mai mari companii de constructie din Republica Moldova. Cu o activitate de mai bine de 24 de ani am creat o relatie unica cu fiecare investitor in parte, datorita calitatii si sigurantei unice oferite de catre noi am rezistat in timp si am realizat vise impreuna. Astfel datorita proiectelor moderne, materialelor de cea mai inalta calitate, firma noastra s-a impus pe piata imobiliara ca unul dintre cei mai buni executanti dar si un concurent apreciat la nivel national in domeniul constructiilor civile. Seriozitatea si increderea au fost pilonii care au contribuit la dezvoltarea companiei, astfel pentru a convinge investitorii despre realizarile noastre si succesul pe care il avem, va propunem sa cunoasteti desfasurarea activitatii noastre prin care am fost cunoscuti si remarcati pe piata autohtona:
  • Complexul locativ “Ion Creanga nr.84”

  • Complexul locativ ” Alba Iulia 89″

  • Complexul locativ Alba Iulia 93″

  • Blocul locativ “Paris Alle nr.34/4”

  • Complexul locativ Dimo Park nr.4/1

Sunt doar citeva din realizarile noastre care au readus linistea in sufletele investitorilor nostri.
Misiunea noastra este sa oferim calitate lucrarilor si serviciilor prestate clientilor nostri, finalizarea cu succes a proiectelor actuale,respectarea obligatiunilor contractuale fata de investitori.
Construim complexe locative, comerciale si cu menire social-culturala, iar astfel am reusit sa atingem cote maxime de perfectionare.
Compania de constructii “ORIZONT” SA este lider in producerea polistirenului expandat marca PRIMO, in Republica Moldova