Design Interior
CADOU

PLAN APARTAMENTE

Subsol

Subsol

Parter

Parter

Etajul 1

PlanEtaj1

Etajul 2

PlanEtaj2

Etajul 3

PlanEtaj3

Etajul 4

PlanEtaj4

Etajul 5

PlanEtaj5

Etajul 6

PlanEtaj6

Etajul 7

PlanEtaj7

Etajul 8

PlanEtaj8

Etajul 9

PlanEtaj9

Vezi panorama viitorului
tău apartament

ALEGE TRIMESTRUL

ETAPE DE REALIZARE

trimestrul1 trimestrul1 trimestrul1 trimestrul1 trimestrul1
trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2 trimestrul2

DESPRE COMPLEX

În 2016, compania de construcții ORIZONT SA are drept obiectiv construcția unui bloc locativ cu suprafețe comerciale amplasate la parterul edificiului și parcare auto subterană. Blocul locativ „Colina” va fi dotat cu ascensor de ultimă generație. Blocul este situat într-o zonă verde și liniștită a Chișinăului. De la ferestrele casei se deschide o panoramă frumoasă spre parc iar în preajma blocului se află Grădină Botanică. În perimetrul blocului va fi teren de joacă pentru copii, zonă de recreere și parcare subterană.

Clădirea va fi construită din cărămidă roșie, folosind cea mai recentă tehnologie și materiale de construcție foarte calitative.

Prețul unui m.p. este de 660 Euro pentru metru pătrat. La procurarea unui apartament, se va elabora întregul set de acte, precum și înregistrarea notarială și cadastrală.

Începutul construcției - anul 2016. Darea în exploatare – anul 2018.

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

Colina este un bloc locativ cu încăperi comerciale la parter și parcare auto subterană, cu regim pe verticală (S+P+9E). O clădire durabilă se construiește cu atenție și grijă la fiece etapă, astfel, blocul locativ Colina va avea controlul calităţii la fiecare etapă de construcţie.

Materiale de constructii

  • Beton armat monolit marca B 20
  • Zidărie de BCA
  • Zidărie de ceramică
  • Termoizolarea pereților exteriori
  • Pământ compactat

DESPRE COMPANIE

Compania de construcții SA ORIZONT, fondată la 30 decembrie 1992, se numără printre cele mai mari companii de construcții din Republica Moldova. Cu o activitate de mai bine de 24 de ani, am creat o relație unică cu fiecare investitor în parte, datorită calității și siguranței unice oferite de către noi, am rezistat în timp și am realizat vise împreună. Astfel, datorită proiectelor moderne, materialelor de cea mai înaltă calitate, firma noastră s-a impus pe piața imobiliară că unul dintre cei mai buni executanți, dar și drept un concurent apreciat la nivel național în domeniul construcțiilor civile. Seriozitatea și încrederea au fost pilonii care au contribuit la dezvoltarea companiei, astfel, pentru a convinge investitorii despre realizările noastre și succesul pe care îl avem, vă propunem să cunoașteți desfășurarea activității noastre prin care am fost cunoscuți și remarcați pe piață autohtonă:

  • Complexul locativ „Ion Creangă nr.84”
  • Complexul locativ „Albă Iulia 89”
  • Complexul locativ „Albă Iulia 93”
  • Blocul locativ „Paris Alle nr.34/4”
  • Complexul locativ „Dimo Park nr.4/1”

Misiunea noastră este să oferim calitate lucrărilor și serviciilor prestate clienților noștri, finalizarea cu succes a proiectelor actuale, respectarea obligațiunilor contractuale față de investitori.

Construim complexe locative, comerciale și cu menire social-culturală, iar astfel am reușit să atingem cote maxime de perfecționare.

Compania de construcții SA ORIZONT este lider în producerea polistirenului expandat marca PRIMO în Republica Moldova.

CONTACTE

Blocul locativ Colina este un proiect realizat de compania SA Orizont

http://orizontconstruct.md